Right menu

Wilsonic community

Facebook Twitter Flickr last.fm myspace

Facebook / Twitter

Twitter Updates

Follow us on Twitter.

Užívateľské fórum

Wilsonic Festival 2009

11.-12.-13. jún 2009, Summer Club Incheba

Pre prispievanie do diskusného fóra sa musíte najprv prihlásiť tu.

Autor Správa

Rishule

16. jún 2009 14:28:22

Pohoda se bude muset hodně snažit, aby W: překonala!

Byl sem poprve na wilsonicu a jeste ted sem z toho "špatny" ( v dobrem slova smyslu ) Program sem si dopředu poctivě naštudoval, abych o něco duležiteho nepřišel a stejně mi ušli DJ quartet a Invisibles, neboť v prvem pripade sme dorazizli do Blavy pozdeji než bylo v planu a v druhem pripade, že času na odpočinek v sobotu bylo po pátku potřeba vice, než sem čekal...
    Co se týče organizace, na jednotku - nic mi nechybělo, ale ty ukončene bary v 5 rano VÁM NEODPUSTIM! Udajně inventura... no toto?
    CO se tyče vystupujicich, Trouble over Tokio neskutečny zpevak!, Junioři byli dost dobří, malem sme si kvuli dešti zapomněli vypískat přídavek
    TIm Exile pecka!, NOZe pecka, MOhawke je buh!, Joker byl snad jediny slaby vystupujici ( dle meho ) Aardvarck brutalny typek!
    a tak dale a tak dale,
    prostě to je na report jak cyp

ps: z toho ruska sem byl hodně zklamany, chtel sem na nej jet do Zlina a chtěl si ho poslechnout až na Wilsonicu... momochodem ve ZLine to pry pěkně zbořil :/

Kristina Hromadova

16. jún 2009 10:00:46

fotky

dalsie fotky
    http://www.bajkonur.net/page.php?page=fotos&sid=2970

anpo

15. jún 2009 16:01:20

tvprodukt

to ze nevystupi Rusko oznamil Tibor Holoda priamo z podia (oficialna verzia: ruskovi prislo zle a zmeskal lietadlo)...to ze nepride Rustie oznamil dalsi clen w:crew Junior a tieto zmeny boli oznamene aj v najvacsej wilsonic arene na obrazovkach...a suhlasim ze mohol aspon jeden tanecny stage fungovat uz skor...aj ked mne osobne to vyhovovalo ako bolo a koncerty som videl vsetky aj ked na tych krvych kapelach bolo malo ludi...cize nabuduce by sa mohlo zacinat kludne aj neskor

pubso

15. jún 2009 13:45:53

Pre mňa zatiaľ najlepší Wilsonic

Bol som na predošlých dvoch festivaloch a ako sa hovorí do tretice všetko dobré, tak pre mňa bol zatiaľ tohtoročný Wilsonic asi najlepší. Skvelá organizácia, vynikajúci zvuk, super atmosféra a v prvom rade senzační umelci a ich hudba.

Ďakujem a už teraz sa teším na budúci rok!

jiku2

15. jún 2009 13:39:49

VJ

to s tema vj´s je myslim pisnicka budoucnosti a chtelo by to o nejakou tu tisicovku lidi vice,aby se to zaplatilo.zvat opravdove profiky s kreativnejsim pristupem v tomhle odvetvi je technicky i financne narocne. Ale i tak si myslim,ze vizualni stranka festivalu byla na hodne dobre urovni a stale se zlepsuje.byl si asi jeden z mala,kdo mel s timhle takovy problem.
    Chce to jen vytrvat a pristi rok si treba uzijes nejake japonske kapacity.ja bych to teda uvital

tvprodukt

15. jún 2009 12:53:38

moje postrehy

nazdar wilsonic kru, rad bych se s vama podelil o moje postrehy a dojmy z letosniho rocniku. nejdulezitejsi je fakt, ze jsem z bratislavy v nedeli odjizdel naprosto spokojeny a nasyceny skvelymi hudebnimi zazitky. to bych rad zduraznil. ale rad bych vam taky napsal par radek toho, co se mi moc nepozdavalo. ciste konstruktivne, no offense.

docela se mi nelibila casova dramaturgie, kdy do pul dvanacte fungovala jenom jedna hlavni stage a nebyla tam zadna moznost volby jine hudby -- proste nebylo uniku. asi to byl jenom muj osobni problem, ale vetsina techhle zivych kapel me moc nezaujala a proto jsem to oba dny musel do vecera trosku "protrpet". od pulnoci to zase bylo naslapnute takovym zpusobem, kdy se spousta skvelych veci kryla a ja nevedel, kam driv. mozna aspon jedna stage mohla zacinat uz driv (treba v osm) anebo aspon na jedne stagi taky mohl hrat aspon nejaky ambient nebo tam mohlo jet aspon nejake mluvene slovo nebo cokoliv

jinak me taky opet dost vyrazne zklamali vjove. nechapu, kdyz mate tak skvele poskladany hudebni program, ze tak vyrazne a okate zanedbavate vizualni slozku veci. nemluvim ted o skvelych mapping projekcich na budovu incheby, ale o jednotlivych stageich. nebo jste tyhle vje pozvali proto, aby pak byl videt ten obrovsky rozdil, kdyz nastoupili moderat & pfaffinderei? myslim, ze by bylo vic zajimave zvat hudebniky s jejich vlastnimi spolupracujicimi vji a pokud by zadny takovy nebyl, tak uvadet vystoupeni bez projekci. takhle me ty default vj splacaniny jenom rusily pri vystoupeni.

mno a posledni vec, co mam na srdci, jsou nedorazivsi rusko & rustie. chapu, ze neni vase chyba, ze nedorazili. trosku me akorat zamrzel vas pristup, kdy jsem se odnikud nedozvedel oficialne, ze nedorazili a ani duvod. taky se zmenil casovy plan jednotlivych stagei, ale nikde jsem jej nevidel vyveseny, takze jsem dost tapal. je to malickost, ale trosku lepsi komunikace s divaky by neskodila. dozvime se teda nekdy duvod, proc ti dva pazuri z ostrovu nedojeli?

no tak diky za pozornost a pristi rok se opet velice tesim!

anpo

15. jún 2009 12:05:40

w:

veru skoda ruska a rustieho ale tak celkovy pocit z vikendu mi to nepokazi...mozno sa niekomu zda ze dubstepu bolo vela ale tak mal byt iba piatkovu noc no ruska prehodili na sobotu na jeho ziadost a nakoniec aj tak nevystupil takze to junior zachranoval s dubstepovymi setmi...best bol moderat..

rumao

15. jún 2009 10:39:03

:) / :(

No velká škoda že ani Rustie na koniec v sobotu nevystúpil dost mi to pokazilo sobotný zažitok z festu o ktorý sa tak dobre postarali Jazzanova,H.Schwarz a Moderat.. Piatkový večer ale uplne skvelý! Hud Mo, Joker...! Dakujeme Wilso crew!

Kristina Hromadova

15. jún 2009 09:46:01

fotky z Wilsonicu

fotky od Hemisha su tu:

http://www.bajkonur.net/page.php?page=fotos&sid=2969
    http://www.bajkonur.net/page.php?page=fotos&sid=2968

mishelin

15. jún 2009 09:45:54

dakujem

Aj ked sa mi minuly rok pacilo troska viac...aj tak dakujem za uzasne hudobne vyzitie, ktore ste pripravilij tento rok. Najviac sa mi pacil Moderat, ktory ma miestami prenasal do inej dimenzie. Aj nove prostredie bolo velmi prijemne a projekcie na stene Incheby boli vyborny napad

ivana

15. jún 2009 09:40:19

w09

ja patrim k pravidelnym navstevnikom wilsonicu a musim sa pridat k nazoru, ze tento rok bolo pre mna po skonceni ziveho podia naozaj az prilis vela dupstepu, menej exkuzivneho, prekvapujuceho zvuku / samozrejme s vynimkou moderatu a pjoni / . som velmi rada, ze wilsonic funguje a prinasa zaujimavu hudbu.

kacena

15. jún 2009 09:35:43

prvy krat na wilsonic-u

bola som na wilsonic-u prvy krat a joj velmi sa mi pacilo. o rok pojdem zas. chvalim organizatorov za peknu akciu

JuroS

15. jún 2009 09:27:37

WILSONIC FOREVER

Brutaaalna zurka.. Piatok ci Sobota.. absolutne bezkonkurencne obsadenie.. The Mole, Tokyo, Moderat, Jazza, Ost&Kjes, Jorge... nemam co dodat.. celym pracovnym tyzdnom sa so mnou potiahne skvela W-nalada.. Dakujem D, H, M a najviac L :*
    NEZABUDNUTELNY ZAZITOK...

p@lo

15. jún 2009 08:49:46

p@lo

mna mrzi hlavne to, ze Wilsonic stratil dvoch hlavnych sponzorov. O2 a Heineken. som rad, ze ste to tento rok utiahli a dufam, ze sa budu konat aj dalsie rocniky. btw. Moderat najviac

jiku2

15. jún 2009 08:08:03

diky za dalsi vydareny rocnik

a musim zvlast vyzvenout prostory a organizaci. ..i ty vzdalene zachody vidim jako plus. Jedine co me mrzi,ze se nedodrzel casovy rozvrh na liveku v sobotu. Jinak nejvic jsem si uzil Dorian Concept, Hudson Mohawke, The Invisible, Jazzanova, Henrik Schwarz, Daj Ray, Lavagance ,ale nikdo vylozene nezklamal

Yperit

15. jún 2009 00:59:11

W09 zomrel, nech zije W10 :-)

Pre mna z hladiska line-upu najslabsi rocnik W:lson:cu za last 4 roky. Trochu ma mrzi, ze ked skoncil Live stage, tak v istych momentoch noci nemal clovek na vyber nic ine, len ten dubstep... Chapte to ako konstruktivnu kritiku, niektore veci boli fakt fajné, buduci rok pridem urcite tiez ) Drzim palce, thanx for Wilsonic09. A v 2010tom trocha menej dubstepu a piesku )

alian

14. jún 2009 23:40:58

fotoze

http://www.flickr.com/photos/alian-info/sets/72157619637756363/
    http://www.flickr.com/photos/9097777@N05/sets/72157619633660332/

plecniacik

14. jún 2009 23:24:01

Fotky

Kde su vsetky fotky z Wilsonicu ? Desiatky oficialnych fotografov fotili ako blaznivy a nikde nic (ak nepocitam tych 18 fotiek zo soboty a par dalsich z piatka). To ma byt akoze vsetko ? Alebo som velmi nedockavy a musim pockat kym ti fotografi sa vyspia z after parties?

matsko

14. jún 2009 23:07:22

thnx

dostal som na oko bolo to loco neuverim ze tento festival sa tak paradne vydaril dakujem org i ked som mylslel ze toto nikdy nenapisem

Džony

14. jún 2009 16:51:43

Podakovanie

Dakujem za vyborny festival a rozsirenie mojich hudobnych obzorov.