Right menu

Wilsonic community

Facebook Twitter Flickr last.fm myspace

Facebook / Twitter

Twitter Updates

Follow us on Twitter.

Užívateľské fórum

Wilsonic Festival 2008

reflecting future

Pre prispievanie do diskusného fóra sa musíte najprv prihlásiť tu.

Autor Správa

pan.jan

08. jún 2008 09:27:10

Organizace festivalu

Ahoj, děkuji za příjemnou dramaturgii, ale chtěl bych vytknout absolutně nezvládnutou organizaci, kdy přetékali záchodky, ochranka byla parta nemyslících osvalených individuí, mizerný prostor na odpočinek v areálu festivalu, nepříliš chutné jídlo, ke všemu malý výběr... Co dodat? Výborná hudba (až na nepochopitelný zásah policie v pátek) a plno fajn lidí ale radost mi kazí vše ostatní... Je vůle to napravit, abychom se měli pro příště kam těšít, nebo mám tento festival vymazat z povědomí...? Majte sa!

Matus Gajdos

07. jún 2008 23:13:36

Prve fotky z Wilsonic 2008

Este horuce fotky zo vcerajsieho Wilsonicu najdete tu
    http://www.bajkonur.net/page.php?page=fotos&sid=2550
    a postupne dalsie budu pribudat tu: <a href"http://www.bajkonur.net/">http://www.bajkonur.net/</a>

alian

07. jún 2008 17:02:29

re: blba otazka

hej naramky platia aj druhy den, tak si ich treba ponechat

alian

07. jún 2008 16:48:18

Foto - prvy den

Ahojte, fotky z prveho dna/vecera na http://alian.info/index.php?option=com_zoom&Itemid=50&catid=204

marekv

07. jún 2008 01:58:53

blba otazka

asi blba otazka, naramky z piatka platia aj na sobotu alebo v sobotu sa dostavaju nove a treba si priniest vstupenku?

oki

06. jún 2008 14:56:46

HURAAAAAAA WARNING!!!

Akoze sa tesim nenormaaalne,no ale akoze fakt!!! tak si neska daaame ze konec,,,to bude supeeeeeer

este chcem upozornit usporiadatelov ze ak zveril ochranu do ruk podobnych k.k.tov ako minule tak ma sklamali uz vopred a viac tam nepojdem,,proste bezkrkych nasteroidovanych psychopatov nemusiiiiiiiim!!!! keep in mind

thao

06. jún 2008 11:51:56

batozina

ako to bude s nou? bude tam nejaka uschovna?

Chip

06. jún 2008 09:53:24

Dani Siciliano

Tak to vyzera ze Noze si nerobili srandu, ked hovorili v stredu, ze D.Siciliano ma nieco z hlasom. Nejako vypadla z line-upu.

thao

06. jún 2008 00:26:28

co sa moze zobrat do arealu a co nie

neviem ci som slepy ale nikde to nedokazem najst...
    napriklad by ma zaujimalo ako to je s obcerstvenim...podobne ako minuly rok sa nesmie nic brat dnu?
    ale aj ostatne by ma zaujimalo...

spury

05. jún 2008 18:39:26

v poho

problem jsem vyresil na centrale banky a odblokovali me to ..)....listky uz jsem vytiskl tak je to v poradku ....jen resim nejaky ubytko bo v blave se nevyznam , mam jeste dotaz ,zacina euro a my hrajem v sob. asi nejaka TV tam nebude..?...

jiku2

05. jún 2008 17:22:25

ugri

zaskoc do nejakeho predprodeje v cesku a mas to.urcite neco blizko bude

ugri

05. jún 2008 17:03:43

listok cez net

Zdravim, platba bola 2x odmietnuta bankou, takze problem buden najskor v tej karte, resp. v povolenom dennom limite alebo zostatku na nej. Skuste to skontrolovat, alebo pouzite nejaku inu kartu.

spury

05. jún 2008 16:32:30

listek pres net

Ciao , mam problem chci si objednat listky pres vas server a nejako mi to nebere moji kartu , mam masters embusovanou , a vzdy me to vyhodi hlasku ze se stala nekde chyba, jasou jeste listky nebo co mam delat ?.jak je objednat jinak?..Nebo je problem v mene ? CZK-SK?...penize na karte mam.))...

ferdo

05. jún 2008 09:42:52

listok

predam jeden listok na obidva dni, cena 800,-

0903602293

evelin

04. jún 2008 20:15:23

Gabho

oo gabriel jo jo prawe dnes rano som to cekowala, a bola som prijemne prekvapena cize wilsonic rulezzz este par rockov a sme tam ?
    a si vravim, ze o the gabho ten je vsade kde sa nieco zaujimawe deje.
    tesime sa na vsetkych
    Lucsia

Gabho

04. jún 2008 12:20:16

residentadvisor.net

konecne to prislo..cakam na to uz asi mesiac.na renomovanej a uznavanej stranke residentadvisor.net zverejnili 10 najlepsich junovych festivalov.
    A viete kto predbehol japonske,holandske(Awakenings) anglicke (Glastonbury) ,grecke(synch) alebo nemecke festivaly a skoncil tesne za prvym Sonarom?
    http://www.residentadvisor.net/feature-read.aspx?id=921

jiku2

03. jún 2008 20:26:35

..

stane se. Ale ucast dalsich VJs me potesila. Jinak s pocasim to vypada velmi dobre! ..ale at to nezakriknem..

Tibor Holoda

Moderuje: Tibor Holoda

03. jún 2008 19:41:53

Pridu VJs z rakuskeho sound:frame, nepride Kelley Polar

Mame pre Vas dve spravy. Jednu dobru, druhu zlu.

Zial, musime oznamit, ze Kelley Polar nakoniec nevystupi a to z dovodu "nepredvitatelnych okolnosti, ktore sa prihodili jednemu z klucovych clenov kapely" - oficialne vyjadrenie agentury Kelleyho Polara. Velmi nas to mrzi, no napriek enormnej snahe festivaloveho timu najst riesenie nakoniec nepride - avsak prislubil kooperaciu a ustretovost pre niektore z dalsich podujati pod hlavickou Wilsonic.

Na pozitivnu notu: do festivaloveho programu pribudli okrem tradicnych VJs Kufrik Brothers aj zastupcovia spriateleneho rakuskeho festivalu Sound:Frame a to hned v 7-clennej zostave! Viac informacii v zajtrajsej tlacovej sprave.

qubix

03. jún 2008 12:28:15

a este kontakt

0915 586102

alebo na qubix@audiofm.net

<a href="www.audiofm.net"><b>www.audiofm.net</b><a/>

qubix

03. jún 2008 12:26:40

vstupenky

cawte mam dva listky nayse, dvaja ludkovia nepridu, maju povinnosti, tak neviem co s tym...boli zakupene v atrfore, cena je 750.

qubix