Užívateľské fórum
Wilsonic Festival 2008
reflecting future
Pre prispievanie do diskusného fóra sa musíte najprv prihlásiť tu.
| Autor |
|---|
reflecting future
Pre prispievanie do diskusného fóra sa musíte najprv prihlásiť tu.
| Autor | Správa |
|---|---|
|
Matus Gajdos |
10. jún 2008 00:34:44 dalsie fotky z wilsonicu
FOtky Noze a ine |
|
thao |
09. jún 2008 22:58:04 chceme clarka!!inak mohol by clark vystriedat noze v tom zmysle ze by sa objavil na dalsich rocnikoch... |
|
Peter |
09. jún 2008 15:24:01 foto
http://fotky.drom.sk/wilsonic-2008-by-peter-simonik/ |
|
anpo |
09. jún 2008 14:37:58 VJs
tak k tomu sa pripajam.....VJovia: |
|
tvprodukt |
09. jún 2008 13:55:27 ohlednuti
loni se mi velmi libilo, letos mam docela rozporuplne pocity. technicke problemy chapu, stava se to skoro vsem a vsude. bohuzel ale prohozeni dvou stagi zpusobil to, ze jedna byla pretlacena a druha bez atmosfery. moc me mrzi, ze jsem si vetsinu dubstepove produkce neuzil, protoze to tam vypadalo jako v nejakem mega velkem technostanu a zvuk to tam melo uplne priserny. pana screama uz jsem jedno videl, takze muzu porovnat a bohuzel jsem musel z tohoto koncertu se slzou v oku odejit, protoze mi vsechny ty drobnosti naprosto zkazily radost z poslechu. dalsi ulet -- vjove. nechci je urazit, ale pripadal jsem si jako na nejakem vj workshopu, kdy si kazdy nainstaloval nejpopularnejsi software na promnitani a nahodne a nekoncepcne poustel 10 videi a flashu, ktere jsou k zakladni instalaci programu pribaleny. nebyl v tom zadny napad, koncept a vetsinou projekce jen odvadela pozornost od kapely, ktera stejne sama o sobe byla vizualne natolik atraktivni, ze jakakoliv dalsi projekce na platna mimo zorny uhel byla jenom tristeni pozornosti. navic, kdyz treba bylo neco zajimave (beatboxery, turntablisti), tak stejne na platne nebezel detail toho, co se deje na podiu ale zasmyckovany napis se jmenem interpreta (v lepsim pripade) anebo nejaky abstaktni blabol. k tomu vsemu me uplne zabilo to, ze v arealu nebyla moznost koupit cokoliv vegetarianskeho ci bezmaseho k jidlu. loni byly vyborne pochutiny, letos jsem potupne musel nakupovat v auparku a pasovat jidlo dovnitr. k dramaturgii bych mel taky nejake vyhrady, ale vidim, ze vetsine lidi se to libilo, tak to bude spis asi hodne subjektivni pocit a nebudu tedy provokovat. |
|
evelin |
09. jún 2008 09:29:45 //
vyborne, vyborne, excelentne len ma kusok mrzi Neil - moj favorit, newadi o rok dufam uz prileti |
|
thao |
09. jún 2008 02:08:08 add: preco to uz skoncilo?preco to uz skoncilo? |
|
thao |
09. jún 2008 02:07:28 !!!bezchybny rocnik!! |
|
hropko |
09. jún 2008 01:54:17 preco......to uz skoncilo? |
|
lubos |
08. jún 2008 23:39:36 ..Inak kto hral v Arene v nedelu rano pred stvrtou, to bol Eddy Ramich? Bol som tam len chvilu ale nejak mi zanrovo nesedelo k tomu, co sa o nom pise. |
|
Džony |
08. jún 2008 22:28:18 Nápad - Wilsonic Screen Saver
Veľmi sa mi páčila zeleno-čierna Wilsonic animácia, ktorú ste púšťali medzi koncertami na plátnach na live stage. Strašne rád by som si ju nastavil napríklad ako šetrič obrazovky. Bolo by možné hodiť ju na web? |
|
pavuk |
08. jún 2008 22:17:00 naramkyvelke plus za naramky. x krat lepsie ako lepiaca sa umelina |
|
pavuk |
08. jún 2008 22:14:06 zvuk a mobil guide
velka pochvala za mobil guide. vyborny a dobre zrealizovany napad. na to, ze to bolo v java, fungovalo to rychlo. |
|
alian |
08. jún 2008 22:09:23 Foto - druhy den
Ahojte, fotky z druheho dna/vecera na http://alian.info/index.php?option=com_zoom&Itemid=50&catid=205 |
|
p@lo |
08. jún 2008 19:50:26 ...
este sa chcem opytat, ci sa niekde budu dat kupit tie wilsonicovske tricka. vdaka |
|
lubos |
08. jún 2008 18:15:29 wilsonic 08
Tento rok som bol na Wilsonicu prvy raz, kedze nie som z BA. Boli sme len v sobotu, specialne som sa tesil na Little Dragon, Bonoba a Kentara. Little Dragon a Bonobo vyborne koncerty, bol som prijemne prekvapeny zvukom, konecne normalna hudba a nie prepaleny hluk ako napr. na minulorocnej Pohode. Mozno trochu skoda, ze sa stage museli prehodit, predsa len na Bonobovi bolo trochu husto. A dost ma mrzi, ze nezahrali Flutter, ale za to organizatori nemozu |
|
balanced |
08. jún 2008 18:04:12 ...no, ja mam teraz velmi zly pocit z toho, lebo ma este tyraju so skuskami v skole a bohuzial som sa nemohol zucastnit na festivale, a ja nie som iba jediny pripad...... odkaz pre organizátorov: pevne dufam, ze buduci rok bude wilsonic o mesiac neskor! |
|
p@lo |
08. jún 2008 17:24:02 ...
oproti minulemu roku bola organizacia o dost lepsia. ubudli rady na pivo, aj ked jedlo stale pokrivkava ale to sa da prezit. s SBS som tie ziadne problem nemal a co som videl nejake tie "konflikty", tak sa vsetko udialo v ramci normy. zase popici lineup, tak ako minule roky. nemam nejake velke vyhrady a preto velka vdaka a vidime sa o rok |
|
anpo |
08. jún 2008 17:10:12 wilson08uz doma a spokojny...hudobne naplneny....a co sa tyka ostatneho tak som prekvapeny ze ludia mali problemy s sbskou...minuly rok a ani tento som sa nimi dostal do kontaktu len pri vstupe...a konecne neboli rady na pivo a s tym jedlom...no minuly rok boli speciality a niektorym to nevyhovovalo tak tento rok navrat ku klasike a tiez to nie je kazdemu po chuti...a o rok navrat spat na povodne miesto o par metrov dalej aj ked tieto tri stejdze mi vyhovovali viac ako minuly rok...cize lod mi nechybala a ani ten open air |
|
Matus Gajdos |
08. jún 2008 11:07:49 Dalsie fotky
Dalsie dve serie fotiek z piatkoveho Wilsonicu |