Užívateľské fórum
Wilsonic festival 2007
Miesto pre vaše pripomienky, návrhy, kritiky, ale najmä pochvaly :)
Pre prispievanie do diskusného fóra sa musíte najprv prihlásiť tu.
| Autor |
|---|
Miesto pre vaše pripomienky, návrhy, kritiky, ale najmä pochvaly :)
Pre prispievanie do diskusného fóra sa musíte najprv prihlásiť tu.
| Autor | Správa |
|---|---|
|
Boh! |
04. jún 2007 06:47:39 cesta info
dekuju moc katedro za odpoved,takze tramvaji 13 z hl.st na safarikovo namesti a pak pres most ajsem tam. |
|
katedra |
03. jún 2007 23:25:18 re: info-cestatak v rychlosti mi napada aby si siel z Hlavnej stanice elektrickou cislo 13 na Jesenskeho ulicu...potom pat minut pesi na Safarikovo namestie a odtial busom cislo 50 jednu zastavku...alebo tym busom ani netreba lebo je kusok cez Stary most ponad Dunaj |
|
Boh! |
03. jún 2007 22:40:28 info:Cesta
Zdravim,potrebuju prosim vedet cestu,jakse dostanu s vlakoveho nadrazi bratislava hl.st nato Tyršovo nábrežie pac tam prijedu vlakem z Brna. |
|
ninja |
03. jún 2007 15:28:00 to Specta:sutaze prebehli napriklad aj v relacii Metro // STV |
|
peter.laugar |
28. máj 2007 18:08:13 to: SpectaAhoj, sutazit o listky na festival mozes prave odo dnes na Radio_FM, kde mozes sutazit aj o Sony Ericsson telefony. |
|
Specta |
28. máj 2007 16:23:18 sutazeChcem sa spytat organizatorov ci neuvazuju , alebo budu v mediach alebo priamo na strankach sutaze o pernamentky,???ako po minule roky |
|
z1reticuli |
26. máj 2007 22:38:29 a este to: proomoters of W.
Babenky co ste v piatok do mesta poslali rozdavat program, resp. info brozuru, misiu spnili. Dobry tah, btw |
|
z1reticuli |
26. máj 2007 22:37:35 jedine co dufam,
je ze ma program prinuti vydrzat az do nouvelle vague... bojim sa ze po polnoci zostanem nadseny a ospaly... a dufam ze si nebudem musiet vytrpiet loads of minimal... |
|
z1reticuli |
26. máj 2007 22:33:18 to: NickushaKed budes posluchat... icq 268 219 326 |
|
jana-wilsonic |
25. máj 2007 13:03:31 GALAKTLAN
Galaktlan pride ako 4clenna banda |
|
katedra |
25. máj 2007 01:04:18 GalaktlanGalaktlan pride sam Taavi Laatsit alebo aj so skupinou? s celym live bandom by to bolo better.... |
|
m:cro10 |
22. máj 2007 22:25:13 to Nickusha:
Ciao slecno, taky se velice tesim na WILSONIC (pro me to byva fest roku)...ale proto nepisu |
|
mrtnprnj |
21. máj 2007 02:33:18 public relations
vrámci propagácie sa určite postrehlo, že chýba advert v The Wire. mienkotvorcov neradno podcenovať, ak nám to nie je priamo jedno. |
|
Bramborka |
17. máj 2007 13:51:29 Nouvelle vaguesalut les slovaques, je suis actuellement a Bratislava et je viens de decouvrir que la Nouvelle Vague viens sur Wilsonic, c´est super, je suis tres ravie. merci bratislava. barb |
|
jana-wilsonic |
15. máj 2007 13:47:54 to: miiisa
ahoj, mrzi ma to ale tieto veci vyplyvaju zo zmluv artistov, takze "profi" fotografovanie mozeme poskytnut jedine akreditovanym novinarom-fotografom. |
|
jiku2 |
15. máj 2007 13:40:02 Hal
Nejaky duvod tam bude |
|
hal |
15. máj 2007 13:28:49 ehmno a tak isto dost dobre nechapem, aky zmysel ma, preboha, dat hlavnu hviezdu o 2:30 v noci??? pricom realne zacnu hrat pri najlepsom o tretej, pretoze tu je to tak zvykom. aky to ma zmysel? ved z tych 300 ludi co tam pride tam o tretej ostane tak tretina. ubohe. absolutne postavene na hlavu. |
|
miiisa |
15. máj 2007 10:48:34 to: jana-wilsonic
je to az take striktne co sa tyka toho fotenia? lebo ja som len amatersky fotograf a mam fotak s vymenitelnym objektivom ale tie fotky by boli iba pre muoj osobny prospech. proste chcem skusit pofotit akciu razu wilsonic. nedaju sa urobit nejake vynimky??? pleaaase |
|
jiku2 |
14. máj 2007 21:54:43 Hal
Kdyz se mrknes na casove rozlozeni jednotlivych stagi,tak zjistis,ze nektere se nebudou vubec prekryvat.navic kazda bude nabizet neco jineho.V tom nevidi urcite vetsina ludi zadny problem.mensich akci je v prubehu roku dost.tohle beru jako takove vyvrcholeni/prehlidku. |
|
hal |
14. máj 2007 16:01:46 hmmmja urcite fandim kazdemu kto sa snazi cosi organizovat, dobre viem, ze to nie je nic jednoduche. ale toto opat zavana nezmyselnou MEGALOMANSKOU akciou, kde pocas dvoch dni vystupi 51!!! ucinkujucich na 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stagoch. ehm. naco preboha je tam 5!!!!!!!!!!!!!!!!!! stagov? to dopadne presne ako minuly rok, kde na niektorych hopsako 10 ludi. co nie je nic prijemne, ani pre ucinkujuceho ani pre tych divakov, pretoze tam tym padom nie je ziadna atmosfera. nehovoriac o tom, ze v pripade celkom kvalitneho lineupu samozrejme nebude mozne vydiet vsetko. nie je to trapne? ked uz sem raz tie kapely zavolate, nemali by ich ludia aj vidiet? stoji vobec toto buzerovanie s tym lineupom za to? preco radsej nemohlo byt 20 ucinkujucich (tych najlepsich) aj tak je tam vela balastu, a 2 stage? aby sme vsetci videli to najlepsie? ja tomuto dost nerozumiem, presne ako som to nepochopil minuly rok. |