|
Autor
|
Správa
|
|
maharadža
|
10. jún 2007 14:52:49
!
Dakujem za KOOP.
|
|
manga
|
10. jún 2007 14:38:18
sobotnajsi vecer
Ahojte,
na Wilsonic som sa dost tesila, ale potom ake fiasko so zazila, dakujem, ale uz ma na tejto akcii tak skoro neuvidite. Zla organizacia-chybali letaky s programom pri vstupe, rady na obcerstvenie, ktore bolo dost predrazene a hlavne ZLY ZVUK!!! Ako si to moze takyto festak a hlavne uz s nejakymi tymi skusenostami z minulych rokov vobec dovolit? To je totalne neprofesionalne. Napr. Clara Hill bola vyborna, no napriek svojmu snazeniu, to po 4 pesnickach kvoli zlemu zvuku radsej vzdala. Dobra reklama do buducna. Ved sa to nedalo pocuvat. Vobec som si kvoli tomu nemohla hudbu vychutnat. Aj na lodi na druhom stage-cisty mikropriestor, taktiez zly zvuk. Aby som nieco pocula musela som byt doslova nalepena na bedniach, kvoli prehnane hlasitemu 1. stage vobec nieco pocula. Celkovo som z toho dost rozladena a nebudem sa s takouto nekvalitou uspokojovat, ked som za to vycalovala tolke love, na ktore ja ako student musim najprv dobre zamakat. A potom sa dostanem na festak, ktory sa kvalitou da porovnavat s nejakym beefreeckom, na ktory je vstup zadara. Aj ked iniciativa sa ceni. Nepisem to sem, kvoli tomu aby som niekoho poburila, ale aby sa veci zlepsovali. Diky
|
|
martin
|
10. jún 2007 14:33:08
Hlara Cryll
Wilsonic bol v skutku úžasný ,aj napriek tomu ,že minulý ročník bol ovela intímnejší(koncentrácia ludí). Akurát mám výhrady voči lodi-ein bischen podexponované.
A bolo mi troška lúto ,že tá krásna Clara Hill (aj keď robila ,čo mohla) znela ako "Hlara Cryll".
|
|
yoshi
|
10. jún 2007 14:28:52
som sklamany.. :((
this year wilsonic bol moj druhy.. po vlanajsku som sa nan tesil ako "maly jojo", ale musim povedat, ze som sklamany.. priznavam, nie som daky znalec ako niektori, z vystupujucich som poznal mozno piatich a tak ako vlani, tak aj teraz som tam isiel objavovat, kto je kto.. v piatok sme to trochu prehnali a isli sme prec uz o pol druhej.. zial.. alebo ani nie? co som pocul, tak sme o nic neprisli.. ale z toho, co som v piatok videl som aspon vymakol to lepsie.. z The Heritage Orchestra som bol trochu sklamany, cakal som nieco ine.. zivsie.. ale toto sklamanie mi plne nahradili Nouvelle Vague, ktori boli naprosto great.. tiez sa mi pacili pole and band.. trosku postarsi pani, ale hrat vedia.. 
pouceni z piatku sme sa v sobotu sustredili uz len na hudbu a pripadne pitny rezim.. ale opat sklamanie.. putovali sme od stageu k stageu (teda presnejsie povedane kmitali medzi live a arenou).. moje ocakavania zabavy, hudby, ktora by ma rozhybala ostavali nadalej nesplnene.. jedina osoba, ktora ma k tomu ako tak prinutila bola rakusanka gustav.. po skonceni jej setu znova nic.. psapp ma absolutne nezaujali.. spevacka miestami z mojho pohladu viac rozpravala ako hrala.. a zistil som, ze doma ma asi veeeela maciek.. ) este ze tu boli koop.. jediny svetly bod vcerajsieho vecera.. tych som si skutocne uzil.. po skonceni ich performance znova nic.. v arene slabota.. boat a club sa este len pripravovali.. napokon sme to aj vcera zabalili pomerne skoro.. o pol tretej.. uz som nedokazal cakat dalej.. tie polhodinove diery medzi vystupeniami ma (nas) ubijali, vacsina vystupujucich nas neoslovila..
sumar? neberiem organizatorom snahu o rozsirenie portfolia vystupujucich, ved nemusi to byt len o elektronike.. Nouvelle Vague su toho dokazom.. ale mne sa tohtorocny wilsonic nepacil.. vlani som takmer nenasiel performance, pri ktorom by som sa otocil a isiel prec.. tento rok ich bolo viac ako dost.. myslim, ze o dacom svedci aj to, ze v arene sa vlani hlavne tancovalo.. tento rok sa tam hlavne sedelo na zemi.. mnozstvo vycapov by stacilo na vlanajsi pocet navstevnikov.. tento rok nas bolo o dost viac.. tiez sa ukazalo, ze nahradit vlanajsi vonkajsi stan cislo dva lodou, nebol prave najlepsi napad.. ani kapacitne, ani vystupeniami, ktore sa navzajom prebijali.. the point is - vlani som bol z wilsonicu nadseny, po tohto rocnom neviem ci na buduci rok pojdem..
|
|
alian
|
10. jún 2007 14:08:01
a tak... II.
Ahojte,
v prvom rade chcem podakovat organizotorom za perfektny festival. Mam za sebou uz uspesne treti rocnik a musim povedat ze sa len a len zlepsuje a Wilsonic ma co ponuknut. Tak isto som rad ze nedostatky, ktore som spominal za piatok som uz v sobotu nepostrehol.
Od Koop som ocakaval vela, ale ze to bude az take super som skutocne necakal. Tak isto obrovskym pozitivnym prekvapenim boli Erik Sumo & Band.
Napriek zlemu zvuku Clara Hill robila co mohla. Takze to bol zazitok ju opat vidiet, ale hlavne pocut.
Uz teraz sa tesim na w: 2008. Este raz vdaka 
btw: niekolko fotiek http://alian.info/index.php?option=com_zoom&Itemid=50&catid=170
|
|
michalesku
|
10. jún 2007 13:54:34
Straty a nalezy
wilsonic bol vyborny len jedna stigma moja jedina mi rusi dojem z neho celeho a to jest ze som stratil penazienku. please organizatori napiste kde vam mozem zavolat ci sa nejaka cierna penazenka s dokladmi nasla. alebo mili organizatori napiste mi prosim na michalesku@centrum.sk ci je aspon mala nadej jej existencie. za rychlu odpoved dakujem
|
|
Dart
|
09. jún 2007 18:36:16
Ako bolo v piatok?
ja som tam nemohol iiist a strasne ma to mrziiiii
|
|
wlad
|
09. jún 2007 15:56:54
... do tretice ... :)
Atmosfera skvela, program ako kedy, ale povacsiinou bomba, pip skutocne *zalostne* malo. Z vystupeni skveli boli podla mna pastacas (sice sa rozbiehal pomalsie, ale ta atmosfera na konci, uff), birdy mna az tak nebrali ale jimmy edgar, to bol neskutocny nasup. Fakt paradne. Heritage boli ciastocne sklamanim, cakal som nieco 'haluznejsie' ale aj tak velmi velmi fajn. Co som trosku nechapal bolo my name is ann... ale to som asi nebol sam  inak paradne, velikanska vdaka organizatorom
|
|
alian
|
09. jún 2007 15:49:52
a tak...
po organizacnej stranke som zaznamenal aj ja par problemov. prehladavanie pri vstupe, tiez mi vzali vodu a s digitalom ma nechceli pani z SBS pustit dovnutra - ked som in vysvtelil ze to naozaj nieje zrkadlovka tak ma nakoniec pustili... cakanie na pivo aj na baroch bolo troska prehnane, ale tak unosne - zalezi kto kolko potreboval dodrziavat pitny rezim... len lodka nejako nezvladala ten napor ludi, ale hlavne sa tam obe podia dost prekryvali...
najhlavnesi bol ale program a tam nemam ziadne vyhrady Nouvelle Vague a hlavne Birdy Nam Nam uplna parada 
par fotiek http://alian.info/index.php?option=com_zoom&Itemid=50&catid=169
btw: vidime sa opat vecer :p
|
|
Evo
|
09. jún 2007 14:35:10
Prvy den Wilsonicu - po druhe :-)
Pani a damy povedzme si uprimne ze Francuzi ovladli v piatok Wilsonic 
po trosku rozpacitom a musim priznat spomalenom uvode v podani The Heritage Orchestra (na ktorych som sa mimoriadne tesil a ostal som sklamany) to prislo. Nouvelle Vague. UZASNEEEE....totally surprised z nich hlavne v porovnani s tym ake vystupenia maju na nete. Po skonceni Live Stagu, 72 minutovom cakani na pivo a 18 minutovom hupani sa na hojdacke sme isli pozriet tych ze ako sa to volaju? No tych, tych co pustaju tie gramofonove platne a ich doskrkaju vzdy ked hraju no, nejaki Francuzi aaah, Birdy Nam Nam. To co predviedlo toto kvarteto xalanov bolo nieco neskutocne a neuveritelne. Neuveritelne vidiet ludi "komponovat" hudbu (ak sa to da tak nazvat) live on stage iba za pomoci 4 gramcov a par "tocitiek" na mix pulte. ziadne iba pustanie platne proste nie gramce su predsa hudobny nastroj
po skonceni a opatovnom, tentokrat uz iba 35 minutovom cakani na pivo (ktore vyvrcholilo vetou PIVO UZ NIE JE) sme checkli trosku minimalu na lodicke kde sa pred nou stalo v rade jak do nejakeho VIP klubu nebo co vole...hehe Audion nam kazdemu otestoval kondicku poriadnou nakladackou a pripravil nas na dalsi zazitok vecera, vlastne uz rana. a vtedy prisli Noze. uprimne poviem necakal som ze vydrzim az do 4tej rana a uz vobec nie s takym velkym mnozstvom energie aj ked som si toi velmi zelal lebo Noze je proste zazitok
Takze 3 francuzske crews, ktore ovladli podla mojich pocitov piatocny vecer a rano Wilsonicu. Vyborne -super hudobne zazitky vazne
Bohuzial celkovu pohodu a atmosferu dobre zorganizovaneho festivalu narusalo opatovne CAKANIE NA PIVO!!!! ved 6 píp vonku musi predsa pre tak malo ludi stacit no nie? Samozrejme ze 2 pipy sa pokazili takze musime si vystacit so 4. V priemere pol hodinove cakanie na pivo pochopitelne u kazdeho smädneho navstevnika vyvolal pocit ze tak si zoberieme 2x tolko piv aby sme nemuseli znovu cakat na pivo (ano patril som tiez k nim) este viac predzlovalo cakanie.
takze pani organizatori: ako uz bolo v prispevku predo mnou povedane.
CHCEME VIAC PíP na pivko.....tak s tym prosim nieco robte...este mate dnes sancu 
Jaj no a vidime sa vecer...teda ak sa mi zatial nerozpadne ten akoze pogumovany kusok oranzoveho papiera co mam na ruke
|
|
Dexter
|
09. jún 2007 14:28:06
organizátorom
Dobrý deň prajem!
Na Wilsonic, som včera bol prvý krát. Veľmi som sa tešil.
Ale hneď na bráne začali problémy... SBS, kto by to bol povedal...
Prehladávali mi ruksak... v kľude, na to som zvyknutý! Ale nerozumiem, prečo mi zobral umelohmotnú flašu s nealkom?
Dobre, poviem si. Môže tam byť alkohol... keď sa budem veľmi snažiť tak si dôvod nájdem!
Ale sakra prečo som musel vyhodiť rožky z nátierkovým maslom a paradajkami, tak to mi je veľká záhada! A keďže som nemal peniaze, áno aj taký ľudia sú, čo ich nemajú veľa, tak som tam bol o smede a hlade...
A nikde sa o tom nepíše... na lístku je len nebrať sklenené flaše a plechovky! Teraz to asi budem musieť riešiť tak, že budem do nútra pašovať, ako dáky zlodej, jedlo a nealko!
A ešte jedna vec, prečo sme nedostali program? Som musel furt chodiť k tým tabuliam kde nebolo skoro nič vidieť, keď ludia clonili... To je veľký problém?
No asi hej... Chodím pravidelne na Pohodu a asi som čakal viac... moja chyba na budúce budem vedieť...
OFF
|
|
saxana
|
09. jún 2007 12:53:37
prvy den Wilsonicu
Vazeni a mili organizatori, ehm ehm,
prave som vstala a prv nez spustim konstruktivnu, ale tvrdu kritiku, mi dovolte povedat, ze W: milujeeeeeem, ale.........
....... ale po prvom dni som trosku disappointed co sa organizacie tyka.
Asi ste si sami vsimli, ze oproti minulemu roku je to ovela viac navstevnikov na mensom priestore ako last year. TOTALNE CHYBA TEN STAGE ZA ARENOU, ak nechcete, aby sa lodicka potopila..
A PROSIM VAS, NA DNESOK ZADOVAZTE ASPON RAZ TOLKO PIVNYCH PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP,lebo s pitim je to masaker.
No, snad tuto stranku niekto z Vas organizatorov aj chceckuje a
tesim sa na vecer!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa
|
|
x y
|
09. jún 2007 11:02:29
straty & nalezy
zdravim, vcera sa mi podarilo stratit telefon. dufam ze nejaka dobra dusa mi ho vrati...bola to smotanova nokia 3510i. stacila by aj karta, mam tam cislo na nejakych ludi do anglicka ktorym sa inak neviem ovolat. info pliiiiz na teapack@pobox.sk
|
|
jiku2
|
06. jún 2007 20:48:38
prespani
Ja myslim,ze tam vpravo od parkoviste pri dunaji klidne neco takoveho mohlo byt po dohode s mestem povoleno.Skoda.Ale na vlastni nebezpeci si myslim,ze se tam nekdo se stanem,kdyz bude pekne,objevi Jsou to sice posekane,ale jinak nijak zvlast neudrzovane prostory.myslim ze by to mestu nemuselo zas tak vadit v pripade,ze si kazdy po sobe uklidi.Ale nejsem poradatel ani nic podobneho,jen prosty navstevnik,tak tu radu berte trochu s rezervou
|
|
galiyosha
|
06. jún 2007 17:12:08
2 honza
Obávam sa, že nie. Festival sa koná na nábreží oproti centru mesta a neviem, nakoľko by sa prípadne stany stretli s (ne)pochopením príslušníkov (mestskej) polície. V Prahe na Streleckom ostrove by to so stanovaním tiež asi nebolo dvakrát ružové. Iste, môžete sa pokúsiť stany rozložiť kúsok ďalej v lužných lesoch medzi Starým mostom a Mostom Apollo, ale radšej by som sa na to nespoliehal...
|
|
jkapral
|
06. jún 2007 14:00:00
listky
mam 2 listky pre ludi do 21 rokov (student 20) kupene po 500 sk jeden,,, predam spolu oba za 600sk!!! rychlo sa ozvite na 0905381549
|
|
honza.
|
06. jún 2007 11:48:19
prespani
to mam chapat ze neex. nic jako "stanove mestecko" ? aspon neoficialni ...
|
|
Diboo
|
05. jún 2007 17:53:34
LISTKY!!!
Ahojte mam 2 dvojdnove permanentky na wilsonic za 599SK jedna, zial nemozem sa festu zucastnit, tak Vam ich ponukam obe za 900SK.
Ak ma niekto zaujem nech ma kontaktuje...
mail: travolta@post.sk
|
|
Dexter
|
05. jún 2007 15:14:39
DnB
Je možné, že niektorý s účinkujúcich bude hrať DnB?
Ak hej tak mi prosím povedzte, nech ho (ich) nepremeškám...
Ďakujem
Dexter
|
|
katedra
|
04. jún 2007 12:58:17
RE: cesta
z Hlavnej stanice na zastavku na Jesenskeho ulici je to 12 minut podla cestovneho poriadku a odtial na Safarikovo namestie 5 minut pesi a cez Stary most na Tyrsovo nabrezie maximalne dalsich 15 min.....
|