Užívateľské fórum
Wilsonic festival 2006
Miesto pre vaše pripomienky, návrhy, kritiky, ale najmä pochvaly :)
Pre prispievanie do diskusného fóra sa musíte najprv prihlásiť tu.
| Autor |
|---|
Nasledujúce » 1 2 3
Miesto pre vaše pripomienky, návrhy, kritiky, ale najmä pochvaly :)
Pre prispievanie do diskusného fóra sa musíte najprv prihlásiť tu.
| Autor | Správa |
|---|---|
|
gajdy |
16. máj 2007 00:02:01 agga bude aj d.n.b "(//))))))) |
|
ugri |
19. apríl 2007 10:49:36 Wilsonic festival 2007Vytvorili sme novú sekciu pre Wilsonic 2007, prosíme na aktuálny ročník reagujte v nej. Vďaka. |
|
galiyosha |
31. august 2006 00:04:07 Stacs of Stamina
Keď sa nám takto ukazuje, že najlepšie vystúpenia predvedú na každom Wilsonicu "zabávači" (Max Tundra, Nôze, Tim Exile, Deuce...), mohol by som si na budúci rok zaželať švédskych Stacs of Stamina? |
|
dudo66 |
04. júl 2006 13:21:34 fotkyfestival bol naozaj vyborny ale budu fotky aj z druheho dna dost tu chybaju fotky napriklat s LTJ Bukemom ale aj vela inich dufam ze sa to podari vyriesit dakujem |
|
matrew |
21. jún 2006 09:01:05 avizovane vystupenie
Mam 2 otazky na usporiadatelov Wilsonic-u. |
|
*ptr |
19. jún 2006 13:40:50 ešte niečo
Dunčo, teda DNC tiež good music |
|
*ptr |
19. jún 2006 13:37:44 Zdravim všetkych
Chcel by som vyjadrit pochvalu Tiborovi & spol za to, že už nejaký ten rok organizuje taký, hmmm aký prívlastok mu dať pretože každý má iný názor, zaujímavý festival ako je Wilsonic. Prišiel som kvoli tomu z Prahy kde študujem (a zostal som doma ešte na týždnove "prazdniny" |
|
g:j |
16. jún 2006 16:44:30 nuz co ja viem..??
ludkovia moji, presla som s nasou partiou mnoho letnych aj inych "festov", na wilsonicu sme boli prvy krat, nechali sme sa nazhavit skvelym lineu-om a mne sa velmi pacilo prostredie, skvele *STEJDŽE* ale ja clovek hodne pozitivne mysliaci sa snazim najst na tomto podujati to dobre..nevadilo mi hnat sa cez cele slovensko, to je OKio..nevadilo ani pocasie, lebo clovek ma take pocasie, pre ake sa rozhodne, nevadilo ani to, ze sa nedalo stanovat, blava poskytuje milion moznosti ubytka, nevadilo ani to, ze obcerstvenie bolo hodne nedostatocne, nuz ale najst pozitivny pocit ako na celok..dava mi to vela usilia.... |
|
skiffe |
13. jún 2006 17:56:13 JA SOM SPOKO
.. velmi fajn .. ani neviem co dodat k dole menovanym sindromom akcii na Slovensku. |
|
sutr01 |
13. jún 2006 15:35:58 len tak ďalej ...
Nedá mi reagovať na pár vecí, ktoré sa tu rozoberajú. Fakt len údiv. |
|
lepep |
13. jún 2006 12:30:13 Ad: akreditacie
Myslim, ze to je este akysi pozostatok sociku. Zo spolocneho neboli,... Snad ludia raz pochopia, ze ked nezaplatia, tak to platia organizatori,... Osobne povazujem zakupenie si listku za jedinu moznu a adekvatnu podporu organizatorom. Ibaze by sa vyhlasila akcia, ze jedno pozitivne odporucanie kamaratovi stoji sest korun a preto kto chce ist zadara musi pochvalit festival pred 100 kamaratmi a nasledne ich aj priviest k brane ako dokaz. |
|
Peter Skalnik |
12. jún 2006 18:30:29 K akreditaciam
Co sa tyka akreditacii, mate pravdu, islo to pomaly. Ale nebol to problem tej blondinky, ale ludi, ktori: a) sa zapisu do guest listu pod inymi menami, nez maju v obcianskom preukaze, b) neposlali nacas svoje meno, takze sa medzitym este guest list upravoval, c) ponali akreditacie ako informacne okienko. To su veci, ktore vieme technicky riesit a riesit budeme. Ale co naozaj najviac zdrzovalo a co mna najviac iritovalo, ze sa najdu ludia, ktori vynalozia obrovske usilie, aby sa na Wilsonic dostali zadarmo, bez toho aby si to akymkolvek sposobom zasluzili. Pri zistovani ich totoznosti (aby blondinka nahodou neurazila niekoho, kto na guest list naozaj patri) sa stravilo najviac casu. Ludi, ktori sa snazia dostat na cudzie meno, ktori hovoria, ze nenosia obciansky preukaz, ze su kamarati kamarata, ktory dnes nemoze... Neveril som, ako sa dokazu ponizovat. Najviac ma pobavil Michal Rohrbock, ktory sa predo mnou stazoval nasej PR managerke, ake je tazke akreditovat sa na Wilsonic. A skusal to cez tri firmy, nakoniec sa dostal cez XXXXX, ktora navyse s nasim festivalom nic nema spolocne. Podla mna je to trapne, smiesne a nedostojne. |
|
Yekiny |
12. jún 2006 18:22:11 odporucams tou sbs-kou to som tiez nespomenul bol to strach,chapem ze na kazdej akcii musi byt sbs ale tiez si myslim ze na takom festivale ako je wilsonic by v podstate ani ziadny sbs-kari nemuseli byt samozrejme to hovorim v uvodzovkach. ale aspon ma totalne pobavili pretoze sa tam ani jeden svojim drbnutym vzhladom nehodil. pre buduci rocnik odporucam pozvat svedskeho dj Christoffera Berga,ktory produkuje pod nazvom Hird a ma fantasticku kapelu s neuveritelnou spevackou Yukimi Nagano...tibor dufam ze sa aspon o to pokusis...goood luuuck |
|
hal |
12. jún 2006 18:00:43 tibor
tibor, ja akceptujem vsetky tvoje argumenty, ale mam par pripomienok: |
|
lepep |
12. jún 2006 17:54:03 Ad: Tibor
Je jasne, ze za spravanie SBS nemozete,... len je skoda, ze to pokazilo dojem,... Inak kazdy rocnik je lepsi,... A co sa buducnosti tyka, neviem, neviem ako sa vam podari aj buduci rok nezaradit noze do line upu |
|
Tibor Holoda |
12. jún 2006 17:24:12 > hal, lepep, yekiny
|
|
hal |
12. jún 2006 16:27:16 sbsv podstate suhlasim s tebou lepep. mrhanie financiami je az zarazujuce, nechapem ako to vobec dokazu ufinancovat, ale v podstate mi je to jedno, to nie je moj shit. o takych veciach ako SBS, som sa v prispevku nizsie ani nezmienoval, pretoze to nema zmysel. je to totalna bieda. nechapem, ako taketo hoveda idiotske vobec mozu robit to co robia, a preco im zakazdym da niekto pracu, tym myslim organizatorov akcii. ich agresivne a neprijemne chovanie dokaze zkazit akykolvek dobry zazitok. |
|
lepep |
12. jún 2006 16:17:03 Aky bol?
Bohuzial obsahoval vsetko co mohol,... niektore veci, ktore sa mu vyhnut mohli, sa nevyhli,... Suhlasim s prispevkom nizsie, ze opat sa prejavilo mierne megalomanstvo usporiadatelov.(ako kazdy rok) Ale ked organizatorom nevadi do nebavolajuce mrhanie prostriedkov, tak mne to nevadi tiez a urcite sa za to nebudem na nich hnevat. PIATOK: smola bola, ze Herbert hral tak skoro. Ludia este neboli zahriati na festivalovu teplotu. Ich vystupenie az na par technickych problemov bolo inak dobre a urcite terba porozmyslat nad samostatnym koncertom v BA. To by som si zelal aj v pripade inych vystupujucich. V piatok ma este dosatl Bell zo svojim cistuckym technom. Pocul som v nom zaklady toho co potom Dalo a Tibor v ucku obohacovali. Sobota bola famozna. Line up ako hrom. Treba gratulovat Tiborovi k jeho vkusu. Osobne nemozem vycitat, ze linu up bol postaveny pre narocnych. (mne sa pacil velmi) Po zvukovo vynikajucich Vex'd nastupilo nieco, co som v zivote nevidel a bolo to to najsmiesnejsie, najlepsie, neuveritelne Tim Exille. Je jasne, ze to bolo vystupenie pre absolutne open minded ludi, co sa stylov tyka. Ortodoxni dnb laviciari s tym mali evidentny problem. To co prislo potom bola velka nuda (LTJ) a ako spravne poznamenal kamos "Oproti tomu co bolo predtym je to oldies party". Dufam ale, ze LTJ splnil ucel a zaplatil tento festival. Radsej som sa presunul na Parov Stelar... a po tom blaznovi Exillovi to bola ta prava melodicko rytmicka infuzia na navrat do sveta normalnej hudby. |
|
arandbe |
12. jún 2006 15:35:44 FOTKY Z WILSONIC 2006
par fotiek z akcie najdete na mojom webe www.baumgartner.sk |
Nasledujúce » 1 2 3