Right menu

Wilsonic community

Facebook Twitter Flickr last.fm myspace

Facebook / Twitter

Twitter Updates

Follow us on Twitter.

Užívateľské fórum

Wilsonic Festival 2009

11.-12.-13. jún 2009, Summer Club Incheba

Pre prispievanie do diskusného fóra sa musíte najprv prihlásiť tu.

Autor Správa

jiku2

09. november 2010 20:27:34

Wilsonic 2011

právě jsem se vrátil z tůlačky po nočním zamrholeném lese za doprovodu Matthew Herberta a jeho Scale a s nostalgií jsem si připoměl ten deštivý Wilsonic a skvěly koncert tohoto pána. Wilsonic 2011 musí být!

ivana

04. máj 2010 22:51:22

wilsonic 2010

Vazeni pan Holoda a ostatni z timu Wilsonic,
    je mi luto, ze festival vynecha tento rocnik. Wilsonic patri k stabilnym bodom mojho hudobneho leta. Preto dufam, ze problemy a zavazky, ktore vam v uskutocneni rocnika 2010 zabranili, sa vam podari vyriesit a festival bude moct v buducnosti pokracovat.Ja a urcite aj ostatni pravidelni /platiaci / navstevnici si zachovavame priazen k dobrej hudbe, k novym myslienkam a zvuku wilsonicu.

carbonkid

02. máj 2010 23:20:08

:(

...takze wilsonic nebude...velka skoda - uz som ho mal v kalendari hadam sa ale dockame o rok...

cloumak

30. apríl 2010 11:38:49

wilsonic 2010?

bude letos wilsonic?
    byla by skoda prijit o bezkonkurencne nej fest ve stredni evrope

jiku2

06. apríl 2010 22:41:45

Wilsonic 2010

ako to prosim vypada letos?bude/nebude? bola by to velka skoda.nemame tu nahradu

Tibor Holoda

27. jún 2009 11:22:36

To: aktak

My rovnako velmi pekne dakujeme za ustretovy pristup, trpezlivost a ochotu pri spolocnom vyrieseni tejto neprijemntosti. Pre nas to rozhodne nebola banalita a tesi nas, ked nam aj takto pomahate urobit cely priebeh festivalu lepsim. Sme radi, ze sa vec vysvetlila a ze sa mozeme spolu tesit na dalsi Wilsonic.

Za cely Wilsonic tim prajem pekne leto.
    Tibor

aktak

26. jún 2009 11:41:17

Podakovanie

Chcela by som sa tymto aj oficialne a verejne podakovat ludom z timu Wilsonic a to menovite Miroslave Mozolovej, Tiborovi Holodovi a Petrovi Skalnikovi, ktori si nasli cas a venovali ho aj takej banalite ako bola pokuta v mhd, ktoru som dostala pocas trvania Wilsonicu, aj napriek tomu, ze som mala na zapasti platny naramok Wilsonicu.
    Chcem sa podakovat aj Dopravnemu Podniku Bratislava, ktory uznal svoju chybu a to menovite pani Steffekovej.
    Vyjadrujem svoj obdiv celemu timu Wilsonic, podla ste najprogresivnejsi festival na Slovensku. Len tak dalej!
    Vidime sa opat o rok!

Redakcia Drom.sk

21. jún 2009 12:29:26

fotky z wilsonic festivalu 2009

ahojte
    kusok s oneskorenim ale predsa..
    krasne spracovane fotky od kačenky

cast 1 : http://fotky.drom.sk/wilsonic-200...2009-summer-club-incheba-bratislava/

cast 2 : http://fotky.drom.sk/wilsonic-200...2009-summer-club-incheba-bratislava/

Rishule

18. jún 2009 14:32:39

Važeny pan Holoda

na Michala se vykašli, ten člověk nevi, co chce, jen to že chce vratit za ruska vstupne. idiot! To bych mohl žádat vstupne napzet ai ja, kdybych byl blb jak on.
    ja jel puvodně na W jen na Jazzanovu a Ruska, druhy nedorazil, byl sem kurevsky naštvany, ale když sem to vzal kolem a kolem, tak by mi stačil bohatě i jen patek, protože kolik ste dovezli neskutečně kvalitni hudby, mi došlo až na festivale. To že Rusko nedojel je prostě SMULA a nikterak festivalu neubral na celkovem dojmu.
    Díky za skvělou náhradu v podobě Philipa TBC ( ktery je podle mě nejlepší turntablista z čech a moravy ) a Juniorem se kterym spáchali super set!

Tibor Holoda

18. jún 2009 14:21:49

Dakujeme!

Dakujeme za vsetky vase reakcie, ktore nam sem pisete.

Ospravedlnte nas, ze na ne nereagujeme okamzite. Je toho este treba urobit dost, kym sa pre nas tento rocnik Wilsonicu naozaj skonci.

Vasa spatna vazba je vsak pre nas dolezita a prosime vas, aby ste napriek tomu neprestavali. Budeme sa snazit si ju pre nas zanalyzovat a reagovat co najskor.

Vdaka vam este raz za slova chvaly i kritiky, aj za vase navrhy!

Tibor Holoda

18. jún 2009 14:08:54

omek:

Zdravim Michal,

uplne ta chapem a viem sa vzit do tvojej situacie, ked sa rozhodnes merat tu cestu a vlozit peniaze do festivalovej vstupenky len kvoli jednemu menu, ktore nakoniec ani nevystupi. To dokaze nastvat. Ver mi, ze aj nas a to dvojnasobne!

V kratkom slede a nezavisle na sebe sme sa dozvedeli o neucasti Ruska aj Rustieho, dvoch dolezitych sucasti sobotneho programu podia Wilsonic.CLUB. Tuto skutocnost sme oznamili prostrednictvom videoprojekcii a aj mnou osobne dvakrat, z podia spomenuteho stageu. Ver mi, ze sme ju nevedeli ovela skor, ako bola oznamena. V pripade Rustieho sme sa dokonca len domnievali, nakolko sme o nom nevedeli nic a z lietadla nevystupil.

Neucast jedneho ucinkujuceho – napriek tomu, ze si prisiel len nanho – naozaj nezaklada dovod na vratenie penazi za listok. Vstupenka je na festival, nie na jedneho z ucinkujucich. Hocikto by mohol urobit presne to iste co ty. Zabavit sa na festivale a nakoniec ziadat spat peniaze, pretoze jeho oblubenec nevystupil. Netvrdim a ani sa ti nesnazim podsuvat podobnu motivaciu, z tvojich slov je zrejmy opak a nemam dovod ti neverit.

Avsak aj kvoli tymto pripadom uvadzame, ze zmena programu je vyhradena. Navyse, k programovej zmene neprislo nasou vinou, ale skor vyssou mocou. Takto je to tiez osetrene v zmluve, ktoru mame s ucinkujucimi, resp. ich agenturami.

Fakt, ze si "prisiel" o € 30 + naklady za cestu a mal pokazeny zazitok ma naozaj mrzi. Vedz, ze festival prisiel o cca € 1000 za uz zaplatene letenky, ktore nam nikto nevrati. V oboch pripadoch – tvojom aj nasom – je to vsak riziko podnikania. Dovol mi este dodat, ze my sme sa rozhodli usporiadat festival napriek vypadku sponzorskeho krytia, tzn. ze kazda strata a kazde jedno euro je pre nas dolezite.

Ak si presvedceny – napriek tomu, co som tu uviedol – ze na svojich € 30 mas narok, napis prosim cele svoje meno aj s cislom uctu sem do fora a my ti ich vratime.

Dufam, ze nase stanovisko pochopis.
    Vopred vdaka.

domiwie

17. jún 2009 15:19:20

w

bol to moj prvy wilsonic a trosku som sa aj bala, lebo okrem Jazzanovy som nikoho nepoznala...a vyklula sa z toho ohromna zabava, tancovacka a stretnutie s priatelmi...doteraz som nabita zazitkami a pozitivnou naladou...len tak dalej... najlepsi festival...a dakujem za rozsirenie mojich hudobnych obzorov

omek

17. jún 2009 14:54:27

zadam o konkretni vyjadreni kohokoliv kompetentniho

Na Wilsonic jsem vyrazil v sobotu v 19:00 ze Zlína (ČR), pred odjezdem jsem se dival na web, jestli nedoslo k nejakym programovym zmenam a nic jsem se nedocetl, takze hura na to. Vstup jsem platil ve 22:15 aniz bych nekde byla zminka o neucasti Ruska (v teto dobe museli poradatele nepochybne vedet, ze nedorazi). O 2 hodiny pozdeji (+/-) jsem se dozvedel, ze Rusko neprijede. Kdyz jsem to sel resit ke vstupu, tak mi bylo receno, ze zmena programu je vyhrazena a vic, ze se semnou nebudou bavit. Po dalsim reseni to hodili poradatele a cau. Tohle mi zkazilo naladu natolik, ze uz me zbytek programu nedostal. Jel jsem na W jenom kvuli Ruskovi a byl jsem kvuli nemu ochotny zaplatit 30E. Samozrejme chapu, ze vstupenka je na festival a ne na jednotlive vystupujici. Ale v pripade, ze headliner jedne stage odpadne a organizator o tom vi a pri zakoupeni vstupenky me o tom neinformuje, tak to beru jako podvod.

Doufam, ze se k tomu nekdo nalezite vyjadri!!!

jinak samozrejme nepopiram kvality programu a festivalu vubec

dik Michal

Kristina Hromadova

17. jún 2009 14:51:54

fotky a video

dalsie fotky
    http://www.bajkonur.net/page.php?page=fotos&sid=2972
    http://www.bajkonur.net/page.php?page=fotos&sid=2971

a jedno video z dubstepu
    http://www.bajkonur.net/page.php?page=text&id=25346

Monika Viňanská

17. jún 2009 13:27:55

W:

No pre mňa Wilsonic "tenkrát poprvé" a môžem to zhodnotiť ako riadne vydarené, peckové, fajnou hudbou nabité podujatie. Škoda, že po skvelom W: víkende nastala opäť všedná realita... See U next year!

eferha

16. jún 2009 16:59:44

...

No bolo to fajn, ale jedna vec ma na wilsonicu fakt stve a to kazdy rok. Nazoaj by som bol rad keby sa s tym nieco spravi. To co mi vadi, nevadi urcite len mne. Tak prosimvas pokuste sa s tym nieco urobit, ide naozaj vaznu vec. Jedniny a najvacsi problem wilsonicu je, ze sa SKONCIL.

cosmic[SGA]

16. jún 2009 16:21:36

co vylepsit?

zdravim,
    xem Wilsonic za organizaciu pochvalit. zachody, jedlo, uschovna veci, celkovo priestor super. + mhd for free....chcela som strasne stretnut revizora ))
    co ma este vyrusuje, a to na vsetkych slovenskych podujatiach, su plastove pohare. Napr. v Rakusku maju sice tiez plastove, ale tvrdsie, oblepene reklamami a za zalohu. Niekedy maju aj prakticke ucho, aby cloveka nestudila ruka ) Jednak to setri zivotne prostredie a jednak sa nikde po zemi nepovaluju pohare.
    myslim, ze Wilsonic by aj v tomto mohol ist istatnym festivalom prikladom.
    Este mi bolo cudne, ze sa nikde nedala nacapovat cista voda. Perlivu mineralku nemozem, tak som sa musela ist napit na zachody.....Neperliva by bola ok.
    inak restecpa, ze ste Wilsonic postavili na nohy aj napriek tomu, ze generalny partner tento rok festival nepodrzal. Urcite vam to muselo sposobit problemy, no na druhej strane mi otravne hostesky a vsetko co k tomu patri vobec nechybalo....ako asi nikomu )

moujah

16. jún 2009 16:14:09

male zhrnutie a par fotiek

s tymi komentarmi k vecernej dramaturgii sa absolutne stotoznujem (aj ked z inych dovodov), ale to bola snad jedina slabina tohto rocnika

http://www.hudba.sk/spravy/2009-0...tivaly-za-cenu-jedneho-reportaz-foto

Rishule

16. jún 2009 14:37:30

156 mych fotopokusu :)

http://viewmorepics.myspace.com/i...iendID=225870842&albumId=1119338